Energiek leven

omslag boek "Energiek leven"

Bestel direct

Downloads

Lezers over ‘Energiek leven’:

“Heel helder hoe je vermoeidheidsklachten in beeld brengt, indeelt en onder verdeelt. Mooi, ook, hoe je jezelf open en toch ook helder neer zet in het boek en als voorbeeld gebruikt, zonder dat het alleen een ‘ervaringsboek’ wordt. De balans tussen voorbeelden, theorie en hoe in de praktijk te brengen vind ik knap gedaan.” – Caroline Bezemer

“Herkenbaar, makkelijk leesbaar en praktisch toepasbaar.” – Helen Mijnarends van Centrum Chronisch Ziek en Werk

Meer lezersreacties en recensies.

Laat weten wat jij van ‘Energiek leven’ vond!

Kort interview

Het boek

Als gevolg van chronische aandoeningen kampen honderdduizenden mensen met vermoeidheid. Dit heeft grote impact op hun leven. Het huidige zorgaanbod, regulier en alternatief, heeft hiervoor geen goede aanpak. Nieuwe oplossingen laten op zich wachten.    

Dit boek springt in dat gat. Het biedt een andere kijk op vermoeidheid waardoor nieuwe oplossingen in zicht komen. Met elf strategieën voor energiek leven kun je direct zelf aan de slag!

Lees hier alles over de inhoud van het boek en hoe dit boek jou meer energie oplevert.

De auteur

Lottie van Starkenburg

Lottie van Starkenburg (1978) heeft meer dan twintig jaar ervaring met energiek leven met verschillende aandoeningen. Ze is gepromoveerd sterrenkundige, moeder van twee kinderen en werkt als adviseur en toezichthouder in de zorg onder het motto ‘gids in eigen-zinnig leven’.

Op deze website kun je meer lezen over Lottie en haar werk.

Downloads

De energiematrix en de energiebalans uit het boek kun je downloaden om zelf in te vullen.

Bestellen

‘Energiek leven – anders kijken naar vermoeidheid’ is nu te bestellen. Bij de meeste boekwinkels geldt: vandaag besteld is morgen in huis.

Lottie als spreker

Een verhaal of workshop over ‘Energiek leven’? Boek lottie als spreker!

Informatie voor patiëntenorganisaties

Is vermoeidheid een probleem voor de achterban van jullie organisatie? Lees wat Lottie en ‘Energiek leven’ voor jullie patiëntenorganisatie kunnen betekenen.

Meer lezen? Op de hoogte blijven?

Ik blog regelmatig over Energiek leven. Die blogs plaats ik ook op LinkedIn en Facebook. Mijn nieuwsbrief houd je op de hoogte van nieuwe blogs én ander nieuws over Energiek leven en mijn andere werk (kijk rechtsboven (groot scherm) of onderaan (telefoon) deze pagina om je aan te melden).

Bestel direct