Lezing ‘Energiek leven’

Energie is leven! Wat als energie niet (meer) vanzelfsprekend is? Laat je door mijn verhaal inspireren tot een energiek leven!

Mijn verhaal

Energiek leven heb ik niet in één dag geleerd. De eerste keren dat mijn energie kelderde wist ik niet wat me overkwam. Van alle valkuilen heb ik de bodem gezien.

Maar iedere keer dat ik ziek was, leerde ik nieuwe dingen over vermoeidheid, energie, leven met ziekte en zorg. Veel kennis bleef onbewust, tot ik vier jaar terug de kans kreeg ik maandenlang op de bank na te denken over vermoeidheid. Dat leidde uiteindelijk tot mijn boek ‘Energiek leven’.

In deze lezing vertel ik over de weg die ik de afgelopen 25 jaar aflegde. Een weg met zeven ziektes, van ongeval tot auto-immuun, van pech tot erfelijk. Ik ben productiever dan op mijn achttiende, toen ik (officieel) nog gezond was. Hoe is dat mogelijk? En wat kun jij, met of zonder aandoening, daarvan leren?

Online of op locatie inspireer ik mijn publiek om zelf te touwtjes in handen te nemen voor meer eigen-zinnige energie! Zodat jij ook kunt zeggen: ‘Wat er ook gebeurt, ik kan en zal energiek leven!’

Een voorproefje

Kijk hier naar fragmenten uit mijn lezing:

Reacties

Sonja Brouwer over mijn lezing:

“Lottie vlamde afgelopen zaterdag op het podium met haar talk ‘Energiek leven’. In haar lezing is haar vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwenen, omdat de urgentie die ze voelt om haar boodschap de wereld in te slingeren, haar tomeloze energie geeft. She is só walking her talk!” 

Meer informatie en boeken

Vrijblijvend meer weten? Ik maak graag tijd voor een virtuele kop koffie.