Spreker

Mijn verhaal horen over eigen-zinnig leven met ziekte en zorg? Een interactieve lezing over ‘Energiek leven‘? Met een nieuwe bril leren kijken naar thuis voelen of een ander eigen-zinnig thema? Boek mij dan als spreker voor een lezing of workshop.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij of met Marga Miltenburg van sprekersbureau ZijSpreekt via +31 (0)6 – 531 487 96.

Bekijk mijn profiel op de website van ZijSpreekt:

Over de workshop die ik verzorgde voor ‘Inloophuis Leven met Kanker’ zei Wike de Klerk, een van de trouwe vrijwilligers en van het Inloophuis kunstzinnig therapeute, na afloop:

Tijdens de lezing die Lottie verzorgde over haar boek “Energiek Leven” bij Inloophuis Leven met Kanker, wist zij een fijne interactie met haar publiek te creëren door een combinatie van theorie, het delen van haar eigen ervaringen met vermoeidheid en het luisteren naar de ervaringsverhalen van haar publiek.
Naast het helder uitleggen hoe vaag vermoeidheid eigenlijk is voor je omgeving (en jezelf) legt Lottie vooral de nadruk op hoe je energie kunt creëren in jouw eigen persoonlijke situatie. Daarmee heeft zij de aanwezigen geïnspireerd.
Een helder en toegankelijk verhaal met praktische handvatten wanneer je door kanker of door een andere chronische ziekte beperkt wordt in je energie. Voluit leven blijkt nog steeds mogelijk!