Spreker

“Zo heb ik er nog nooit naar gekeken!”

Positief, inspirerend en verrassend. Als spreker vertel ik over leven met langdurige aandoeningen op een manier die altijd positief is: hoe maak je met beperkte mogelijkheden een kunstwerk? Een manier die altijd inspireert tot actie: “Dit ga ik uitproberen!” De feedback die ik het vaakst krijg? “Zo heb ik er nog nooit naar gekeken!”

Zoek je een spreker over eigen-zinnig leven met ziekte en zorg? Dan heb je die nu gevonden!

Onderwerpen

Natuurlijk spreek ik vol vuur over mijn boek ‘Energiek leven – anders kijken naar vermoeidheid bij chronische aandoeningen’. In deze lezing neem ik je mee naar hoe het allemaal begon. De strijd die ik voerde om een normaal leven te kunnen leiden. De inzichten die ik onderweg kreeg. Hoe ik onderweg mijn angst verloor:

“Wat er ook gebeurt, ik kan en zal energiek leven!”

Eigen-zinnig leven met ziekte en zorg gaat natuurlijk over veel meer dan alleen energie. Het gaat ook over vertrouwen in je eigen lijf, bijvoorbeeld als je voelt dat er iets niet klopt. Of wat dacht je van leven met onzekerheid? Ik noem Damocles mijn vriend… Ik sluit graag aan bij het thema van jullie bijeenkomst. Dus ben je op zoek naar een eigen-zinnig verhaal over voluit leven met langdurige ziekte, dan drink ik graag een kop thee met je om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Een voorproefje

Hier kun je fragmenten bekijken uit mijn lezing over Energiek Leven:

Reacties

Na mijn lezing tijdens de landelijke informatie- en contactdag van de NVSP:

“Hartelijk bedankt voor jouw inspirerende lezing!! Onwijs fijn om de (h)erkenning te horen en vooral ervaringen en handvaten als tools meegekregen te hebben! Die boost had ik even nodig! 💪” – Bianca Segers

“Mooie lezing, ook interessant voor zorgverleners” – Jelle Vehof, oogarts

Korrie de Koning, bestuurslid van Stichting Pulmonale hypertensie:

“Mooie afsluiting die paste bij het thema van onze dag ‘Op eigen kracht’!”

Sonja Brouwer over mijn lezing:

“Lottie vlamde afgelopen zaterdag op het podium met haar talk ‘Energiek leven’. In haar lezing is haar vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwenen, omdat de urgentie die ze voelt om haar boodschap de wereld in te slingeren, haar tomeloze energie geeft. She is só walking her talk!” 

Meer informatie en boeken

Eerst vrijblijvend een kop thee of meteen boeken? Mail (info @ lottievanstarkenburg.nl) of bel me (06 1680 3871).