Inspiratiesessie ‘Zo voel ik me thuis’

Ontdek de praktische mogelijkheden van ‘Zo voel ik me thuis’ om de bewoners van jouw verpleeghuis of woonzorgcentrum een groter thuisgevoel te geven!

Wat leer je in deze inspiratiesessie?

‘Zo voel ik me thuis’ is een bril die je laat zien hoe je voor mensen een persoonlijk en concreet thuis kan maken. Klinkt dat vaag? Na deze workshop niet meer! In anderhalf uur neem ik je mee langs de onderdelen van ‘Zo voel ik me thuis’, geef ik herkenbare voorbeelden van kleine dingen met grootste betekenis en laat ik verschillende manieren zien om aan de slag te gaan met thuis voelen in de ouderenzorg.

Na afloop:

  • ken je de zeven onderdelen die maken dat mensen zich thuis voelen, met mooie voorbeelden
  • heb je nieuwe vragen die je de dezelfde dag kunt stellen aan (nieuwe) cliënten en hun naasten
  • heb je praktische ideeën om mensen zich meer thuis te laten voelen binnen de beperkingen van een groep.

Na afloop krijg je de een set ‘Zo voel ik me thuis vraagkaarten‘ toegestuurd. Zo heb je altijd 26 vragen over thuis voelen paraat!

Voor wie

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor mensen die werken in de ouderenzorg, bijvoorbeeld verzorgenden, verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen, facilitair medewerkers, managers, casemanagers dementie, enz.

Eerdere deelnemers over deze workshop

“Praktisch en inspirerend.”

“Deze vraag ga ik voortaan bij elk huisbezoek stellen.”

“Ik heb ontdekt dat thuis heel praktisch kan zijn. Dit staat bovenaan de agenda voor de volgende teamvergadering!”

Praktische informatie

De sessie vindt online plaats via Zoom en duurt 90 minuten. De sessie gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers zodat er genoeg ruimte is voor eigen inbreng. Deelname kost 47 euro exclusief btw en inclusief een set vraagkaarten.

De eerstvolgende inspiratiesessie is op woensdag 6 oktober van 10:30 – 12:00 uur.

Aanmelden

Aanmelden doe je met onderstaande link. Betalen kan met iDEAL, Bancontact of overschrijving. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging via e-mail. Daar zit ook de factuur bij voor jouw administratie.

Ja, ik meld me aan voor de inspiratiesessie ‘Zo voel ik me thuis’ op 6 oktober 2021

Let op: inschrijven kan tot 1 oktober 2021. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Voor iDEAL is dat direct, andere betaalwijzen kunnen een paar dagen duren. Zorg ervoor dat je betaling uiterlijk 4 oktober 2021 op mijn rekening staat.