Vliegende start workshop ZinverZetten

Meer zin in leven met Ziekte en Zorg? Ontdek de praktische mogelijkheden van ZinverZetten in deze intensieve workshop!

Wat leer je in deze workshop?

Wat is er nodig om zin te hebben en houden in langdurig leven met een ziekte, beperking of kwetsbaarheid? ZinverZetten onderscheidt vier soorten zingeving, de 4 Z-ten. Daardoor is ZinverZetten een uitstekende bril om hindernissen én bronnen van zin in het dagelijks leven te ontdekken.

Tijdens de workshop bespreekt Peter Henk Steenhuis de betekenis van de 4 Z-ten in jouw werkende leven. Zo komen de vier soorten zingeving direct tot leven. Daarna maakt Lottie van Starkenburg de vertaalslag naar leven met een langdurige ziekte, beperking of kwetsbaarheid. Je gaat zelf aan de slag met interactieve oefeningen.

Na afloop van deze Vliegende Start Workshop:

  • Ken je de vier soorten zingeving van ZinverZetten
  • Kun je voorbeelden noemen van zin in jouw werk en hoe jij meer zin in je werk kunt krijgen
  • Kun je voorbeelden noemen van de invloed van langdurige ziekte, beperking of kwetsbaarheid op zin in het dagelijks leven
  • Heb je inspiratie om meer zin te maken, zelf of met jouw cliënten.

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in praktische zingeving vanuit patiënten/cliëntenperspectief. Eerdere deelnemers waren o.a. verpleegkundigen, geestelijk verzorgers, vertegenwoordigers van naasten en cliënten, psychologen.

Deelnemers over de Vliegende start workshop

“Praktische en concreet.”

“Nieuwe invalshoeken.”

“Duidelijke uitleg met goede voorbeelden, dichtbij ervaringen van mensen en met oog voor diversiteit.”

“Goede sprekers, in korte tijd veel nieuwe kennis opgedaan!”

Meer informatie en boeken

Neem contact op voor meer informatie en boeken. We kunnen de inhoud op maat maken voor bijvoorbeeld palliatieve zorg, kanker, psychische aandoeningen, enz. Accreditatie mogelijk.