Auto-immuunziekten, (n)iets aan te doen!

De laatste zekerheid. Dat is de titel van het laatste hoofdstuk van Mijn vriend Damocles. Want na alles wat ik had meegemaakt met mijn onzekere gezondheid, stond één ding al meer dan 20 jaar vast: door de ziekte van Hashimoto was mijn schildklier onherstelbaar beschadigd en zou ik levenslang afhankelijk zijn van medicatie. Zo staat het al tientallen jaren in alle lesboeken en voorlichtingsfolders. Ik had nooit reden om daaraan te twijfelen, totdat …

Voor Stichting Je Leefstijl Als Medicijn schreef ik een blog over de onverwachte ‘bijwerkingen’ van andere voeding en de veerkracht van mijn lijf.

PS: nieuwsgierig naar het hele verhaal? Of wil je meer weten over de andere auto-immuunziekten die ik heb? Lees dan Mijn vriend Damocles. Als je het bestelt bij Stichting Je Leefstijl Als Medicijn, dan steun je met je aanschaf meteen het belangrijke werk van deze organisatie!