Zo voel ik me thuis

Leer een thuis maken voor mensen die niet (meer) zelfstandig kunnen wonen met ‘Zo voel ik me thuis’.

Het idee

Thuis is een ideaal in de langdurige zorg, en terecht! Thuis is de bodem onder je bestaan. Eigen-zinnig leven begint thuis. Maar thuis is ook heel persoonlijk: mijn thuis is niet jouw thuis. Wat is thuis eigenlijk voor deze mens? Dat ontdek je met ‘Zo voel ik me thuis’.

Lees meer over de achtergronden en toepassingen van ‘Zo voel ik me thuis’

Workshops en trainingen

Aan de slag met ‘Zo voel ik me thuis’ als methode voor persoonsgerichte ondersteuning in de (ouderen)zorg? Dat kan! Samen met Marlijn Abbink van Ideon bied ik verschillende workshops en trainingen om zelf te leren werken met ‘Zo voel ik me thuis’. Bekijk het complete aanbod!

Blogs

Laat je inspireren door mijn blogs en andere publicaties over thuis voelen.

Tip: webinar

Laagdrempelig kennis maken met ‘Zo voel ik me thuis’? Ideon organiseert regelmatig gratis webinars.