Genoeg, Ypsilon nieuws én Thriving magazine

Ben je een weekje weg, liggen er bij thuiskomst twee recensies en een interview klaar!

Genoeg

Frieda Pruim las ‘Mijn vriend Damocles’ voor Genoeg, een tijdschrift voor iedereen die meer wil doen met minder:

“Petje af voor dit indrukwekkende verhaal, dat ik in één adem uitlas!”

Ypsilon Nieuws

Bert Stavenuiter is directeur van Ypsilon, vereniging voor naasten van mensen met psychische problemen. In het maartnummer van het blad van de vereniging schrijft hij:

“Auteur Lottie van Starkenburg kan meepraten over het leven verlies bij haarzelf. Haar lijf heeft de ene ziekte nog niet verwerkt of het volgende probleem dienst zich alweer aan. Onvoorstelbaar hoeveel een lijf te verstouwen kan krijgen en hoe ene geest erin slaagt om daar tóch steeds weer flexibel op te reageren. Het brengt haar een weerbaarheid die ze ook de lezer wil meegeven. En dat lukt.”

Thriving Magazine

Met Janet Bouwmeester van Thriving Magazine, een online magazine over volop leven met een aandoening, sprak ik over erfelijke ziekten en hoe die mij en mijn kinderen beïnvloeden. Lees het hele interview op de website van Thriving Magazine.