Tweede podcast Energiek leven: Energie en natuur

Merk jij ook dat jouw omgeving invloed heeft op je energie? Mijn droom is om bij een bos te wonen. Met veel bomen om me heen voel ik me beter. Ik kan zelfs langer wandelen zonder over mijn grenzen te gaan. Hoe kan dat? Welke invloed heeft de natuur op je energie?

Voor de tweede Energiek leven podcast sprak ik daarover met Margriet Hekkert. Margriet begeleidt mensen met een chronische ziekte om een nieuwe evenwicht te vinden in hun werk en privéleven. Dat doet ze buiten. Altijd buiten, in een prachtig bos. Waarom juist daar?

Ik heb genoten van mijn gesprek met Margriet. Zelden dat ik tijdens een gesprek zo vaak denk: “Dus daarom doe ik dat!” Zoveel verklaringen en inspiratie. Ook voor die dagen dat je huis verlaten een (te) grote opgave is!

Nu luisteren!

De podcast is nu te beluisteren via YouTube (zie hieronder) en via Spotify, Google podcasts en Anchor.fm.

Meer informatie

Alles over Margriets werk vind je op de website van haar bedrijf Houtmoed. Tip: kijk bij de HoutStand themadagen voor verdiepende trainingen over verschillende onderwerpen. Op 21 januari 2022 verzorg ik een themadag over energie en vermoeidheid samen met Margriet!

Alles over ‘Energiek leven‘.