Webinar ‘Werken met Energiebeperkingen’

Op 9 juni is het precies een jaar geleden dat ‘Energiek leven’ verscheen. Inmiddels is de tweede druk verschenen én een online training. Redenen genoeg voor een feestje. Op vrijdag 11 juni organiseer ik daarom een webinar over werken met energiebeperkingen.

Werk is een bron van plezier, ontwikkeling, sociale contacten en inkomen. Redenen genoeg om ook te willen werken als je minder energie hebt. Werken met beperkte energie is ook een uitdaging. Herken je deze vragen?

  • hoe kan ik meer begrip krijgen van mijn leidinggevende en mijn collega’s?
  • hoe houd ik energie over voor andere dingen dan werk?
  • hoe bewaak ik mijn grenzen en ben ik een goede collega?
  • welk werk past bij mij én mijn lijf?
  • wat vertel je wel en niet als je solliciteert op een nieuwe baan?

Over deze en andere vragen gaat dit webinar. Interesse? Meld je dan meteen aan want het aantal plekken is beperkt! Tip: vermeldt jouw vraag bij je aanmelding

Praktische informatie
dag: vrijdag 11 juni
tijd: 11:00
locatie: online via Zoom

De inschrijving voor het webinar is gesloten. Op de hoogte blijven van nieuwe webinars? Abonneer je op mijn nieuwsbrief: