Gesprekskaarten

Ga zelf aan de slag met de ‘Zo voel ik me thuis’-beeld- of vraagkaarten.

Wat is het?

Op elke beeldkaart staat een van 26 onderdelen van thuis voelen:

Op de vraagkaarten staat een voorbeeldvraag voor alle 26 onderdelen van thuis voelen:

De kaarten hebben een A6-formaat en zitten in een stevig kartonnen doosje.

Voor wie?

  • Medewerkers in de langdurige zorg
  • Ouder/naasteninitiatieven

Hoe gebruik je de beeld- en vraagkaarten?

Voorbeelden van gebruik van de beeldkaarten:

  • Ontdek het thuis van (nieuwe) bewoners en hun familie:
    Leg beeldkaarten op tafel. Vraag (de familie van) de bewoner er vijf te kiezen die voor hen belangrijk zijn. Nodig hen uit te vertellen over deze thema’s en vraag naar voorbeelden.
  • Ga als team aan de slag met thuis voelen
    Trek elk teamoverleg een kaart uit de stapel. Waar denk jij aan bij dit onderwerp? Praat hierover met bewoners en familie. Wat kunnen jullie doen om dit onderdeel van thuis voelen te versterken?

Vind je het moeilijk om het gesprek te starten? Met de vraagkaarten heb je een gespreksopener voor elk onderdeel. Interview elkaar, de bewoners en hun familie!

Bestellen

Een doosje kaarten kost 34,99 euro, inclusief btw en inclusief 5 euro verzendkosten. Gebruik onderstaande links om te bestellen en aansluitend via iDEAL, Bancontact of overschrijving te betalen. Je ontvangt automatisch een factuur via e-mail. Ik streef ernaar je bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling op te sturen. Je krijgt hierover een persoonlijk bericht via e-mail.

Bestel een doosje vraagkaarten

Bestel een doosje beeldkaarten

Meer dan één doosje bestellen? Dan vervallen de verzendkosten. Neem contact op en vermeld hoeveel doosjes vraag- en/of beeldkaarten je wilt. Ik stuur je dan een betaallink op maat.