Online training ‘Energiek leven en werken’

‘Energiek leven’ gelezen en kun je nog wel een steuntje in de rug gebruiken om alle strategieën in de praktijk te brengen? Of vraagt een boek lezen teveel van jouw concentratie? Daarom is er nu de online training ‘Energiek leven en werken’!

Deze online training bestaat uit 9 modules, onderverdeeld in korte lessen, met video’s, voorbeelden, tips en heel veel praktische opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. In de online omgeving kun je bovendien ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Energiek leven… én werken!

Vermoeidheid heeft invloed op je hele leven en op de relaties met de mensen om je heen. Communiceren over jouw energiebeperkingen, samenwerken met collega’s, je grenzen bewaken – iedereen loopt er vroeg of laat tegen aan, thuis en op het werk. Hoe ga je daarmee om?

Iemand die je daar mee kan helpen is Astrid van de Nieuwenhof. Zij begeleidt mensen met reuma en andere chronische aandoeningen met vragen rondom werk. Daarom heb ik deze training samen met haar gemaakt. Zoals zij zegt: “Het moet privé en op het werk kloppen.”

Ja, ik wil!

Aanmelden kan op de website van de training Energiek leven en werken. Na aanmelding kun je direct van start!