Workshops en lezingen

Lezing ‘Energiek leven’

Energiek leven heb ik niet in één dag geleerd. Iedere keer dat ik ziek was, leerde ik nieuwe dingen over vermoeidheid, energie, leven met ziekte en zorg. Nu zeg ik: ‘Wat er ook gebeurt, ik kan en zal energiek leven!’ Hoe ik zover ben gekomen?

Online of op locatie inspireer ik mijn publiek om zelf te touwtjes in handen te nemen voor meer eigen-zinnige energie!

Interactieve workshop ‘drie geheimen van energieke mensen’

Ken je ook van die mensen die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de weer zijn? Van die mensen die een onuitputtelijke hoeveelheid energie lijken te hebben? Wat is hun geheim? Hoe kun jij deze inzichten toepassen in jouw leven? Daarmee gaan we in een interactieve workshop aan de slag. Interessant voor mensen met én zonder chronische aandoening.

Over de workshop, die ik verzorgde voor ‘Inloophuis Leven met Kanker’, zei Wike de Klerk, een van de trouwe vrijwilligers en van het Inloophuis kunstzinnig therapeute, na afloop:

“Tijdens de lezing, die Lottie verzorgde over haar boek “Energiek Leven” bij Inloophuis Leven met Kanker, wist zij een fijne interactie met haar publiek te creëren door een combinatie van theorie, het delen van haar eigen ervaringen met vermoeidheid en het luisteren naar de ervaringsverhalen van haar publiek.
Naast helder uitleggen hoe vaag vermoeidheid eigenlijk is voor je omgeving (en jezelf) legt Lottie vooral de nadruk op hoe je energie kunt creëren in jouw persoonlijke situatie. Daarmee inspireerde zij de aanwezigen.
Een helder en toegankelijk verhaal met praktische handvatten wanneer je door kanker of door een andere chronische ziekte beperkt bent in je energie. Voluit leven blijkt nog steeds mogelijk!

Voor wie?

Ik vertel mijn verhaal op maat voor verschillende doelgroepen:

  • patiënten
  • coaches en therapeuten
  • artsen en onderzoekers

Meer informatie en boeken

Als spreker is Lottie te boeken via ZijSpreekt. Neem voor meer informatie contact op met Marga Miltenburg via de website of telefonisch: 06 – 531 487 96

Patiëntenorganisaties kunnen direct contact opnemen met Lottie.