Verdiepende Workshops en Webinars over Energiek leven en werken

Meer werk dan energie. Wat nu?
Workshops en webinars over werken met energiebeperkingen

Je grenzen herkennen en bewaken. Herstellen van een virus. Leuk werk dat past bij jou en je energie. Omgaan met mentale vermoeidheid. Solliciteren met energiebeperkingen. Er zijn een heleboel onderwerpen rond werken en leven met energiebeperkingen die verdieping verdienen.

Energiek leven en werken

Eerder maakte ik samen met Astrid van de Nieuwenhof van ReumaWerkt de online training ‘Energiek leven en werken’. Onder dat label bieden we nu ook samen webinars en workshops aan. Hierin diepen we onderwerpen over werken en leven met energiebeperkingen uit.

Webinars

In deze gratis webinars diepen we een onderwerp uit dat te maken heeft met voluit leven en lekker werken met energiebeperkingen. Voorbeelden van eerdere webinars:

  • de 7 mythes van energiebeperkingen
  • werken met energiebeperkingen

Workshops

In de online workshops gaan we interactief aan de slag. Met oefeningen en opdrachten leren de nieuwe inzichten meteen toepassen op hun persoonlijke situatie. Voorbeelden van onderwerpen:

  • omgaan met grenzen aan je energie
  • solliciteren met energiebeperkingen

Voor wie

De webinars en workshops zijn bedoeld voor mensen die last houden van vermoeidheid als gevolg van een chronische ziekte zoals reuma of MS, een behandeling tegen kanker, NAH, infectieziekten zoals Pfeiffer of corona, of tobben met vermoeidheid zonder aanwijsbare oorzaak.

Boeken

Wil jij een workshop of webinar voor jouw medewerkers of leden van jouw patiëntenorganisatie? Ik doe je graag een aanbod op maat.

Soms bieden we ook een workshop of webinar via open inschrijving aan. Via mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe data en onderwerpen.