Energie

Vermoeidheid is een groot probleem voor veel mensen die een chronische aandoening hebben. De impact op hun leven en identiteit is groot. Dit staat in schril contrast met het gebrek aan erkenning en effectieve behandelingen.

Als ervaringsdeskundige heb ik mijn eigen aanpak van energieproblemen ontwikkeld op basis van een andere kijk op het probleem. In mijn boek en blogs leg ik uit op welke manier ik kijk en presenteer ik mijn eigen handleiding voor energiek leven met chronische aandoeningen.

Boek Energiek Leven

omslag 'Energiek leven'

Op 9 juni 2020 is mijn boek ‘Energiek leven – anders kijken naar vermoeidheid bij chronische aandoeningen’ verschenen. De paperback bestel je bij je lokale boekwinkel of bol.com. Het e-book is alleen verkrijgbaar via boekenbestellen.nl. Lees meer over ‘Energiek leven’.

Bestel direct

Online training Energiek leven en werken

Voor wie behoefte heeft aan meer praktische hulp om energiek te leren leven of voor wie een boek te veel concentratie vraagt, is er vanaf 15 maart 2021 de online training ‘Energiek leven en werken. Lees meer over de online training ‘Energiek leven en werken’.

Blogs over energie

Ik blog regelmatig over energiek leven, bijvoorbeeld:

Vermoeidheid is niet het probleem bij chronische aandoeningen

Welk excuus gebruik jij om vermoeidheid te normaliseren?

Top 5 “Wat ik deed zonder dat ik daar energie voor had.”

Vermoeidheid: beleving of feit?

Lees alle blogs.

Ik schrijf gastblogs over energie en vermoeidheid voor onder andere Met zorg leven.nl, de Hersenstichting en Psychosenet.