Plannen voor dit najaar

Ik ben net terug van vakantie en heb volop zin en energie om weer aan de slag te gaan. Een kleine vooruitblik in dit blog.

Energiek leven

Op 9 juni verscheen ‘Energiek leven – anders kijken naar vermoeidheid bij chronische aandoeningen’. Drie maanden eerder dan gepland door corona. De publiciteit kwam daardoor iets later op gang. Voor de zomer had de borstkankervereniging de primeur van de eerste recensie (met vier sterren!). Komende maanden volgen meer recensies, artikelen, gastblogs, workshops en presentaties. Ook iets voor jullie organisatie? Neem dan even contact op.

Wist je trouwens dat Energiek leven ook een Facebookpagina heeft?

Zo voel ik me thuis

Hospitality is een begrip in de zorg. Gek genoeg ook in de langdurige zorg, waar de cliënten ‘bewoners’ worden genoemd. Als je bewoner bent, dan ben je thuis en niet de gast, toch? Maar wat is dat dan, thuis zijn?

Daarvoor ontwikkelde ik ‘Zo voel ik me thuis’. Een gesprekshulp waarmee iedereen kan vertellen wat precies thuis voor hem of haar is. Een tool waarmee zorgorganisaties concrete handen en voeten kunnen geven aan persoonlijke zorg op maat.

Dit najaar ga ik ‘Zo voel ik me thuis’ verder ontwikkelen binnen het programma ‘Leven lang leven‘. Meer weten? Zo voel ik me thuis heeft een eigen website.

En meer…

Daarnaast ga ik aan de slag met zingeving, toezicht voor dienstverlenende organisaties in de zorg, de werving van een nieuwe bestuurder voor PGOsupport, en meer…

Van alles op de hoogte blijven? Abonneer je op mijn nieuwsbrief (zie rechtsboven of onderdaan deze pagina).